Actief kinderfeestje in Friesland

Ben je op zoek naar een actief kinderfeestje in Friesland? Wil je een leuk uitje organiseren, maar dat deze tegelijkertijd sportief en in de buitenlucht van Friesland is? Echt-Outdoor organiseert verschillende kinderfeestjes in Friesland. Waardoor de kinderen een geweldig uitje in de buitenlucht kunnen hebben. Echt-Outdoor heeft een breed aanbod aan activiteiten die geschikt zijn voor kinderfeestjes zoals; Survival, BMX-en, Archery Tag, Vlotbouwen en Boogschieten.

Uniek kinderfeestje in de buitenlucht van Friesland

Een uniek en spannend kinderfeestje van Echt-Outdoor duurt ongeveer 2 uur op onze locatie in Terband, nabij Heerenveen (Friesland). Inclusief drinken en versnaperingen en voor een meerprijs is het mogelijk om marshmallows te roosteren of wat te eten.

Echt-Outdoor organiseert kinderfeestjes voor kinderen vanaf 8 jaar en ouder.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Het leukste kinderfeestje van Friesland

Jouw kinderfeestje bij Echt-Outdoor nog specialer maken? Kijk dan bij onze sportieve activiteiten en geef aan welke leuke activiteit jij er graag bij wilt. Je kunt kiezen uit onderstaande activiteiten zoals;

  • Survival
  • BMX-en
  • Archery Tag
  • Vlotbouwen
  • Boogschieten
  • Suppen
  • The Highland Games
Loading...

Sportieve en grensverleggende feestjes

Ga voor een actief en grensverleggend kinderfeestje in Friesland! Jij wilt natuurlijk ook dat de kinderen voornamelijk plezier beleven en met leuke verhalen thuiskomen. Lekker stoer BMX-en, een Survivalbaan bestormen, scherpschutter-kampioen worden met Boogschieten, met de vriendjes de strijd aangaan met Archery Tag of samen een vlot in elkaar knutselen en daarna lekker het water in. Dat kan bij Echt-Outdoor in Friesland!

Tip: bekijk hier een sfeerimpressie!

NEEM CONTACT MET ONS OP

MEER INFORMATIE NODIG?

NEEM CONTACT OP