Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Vijf dagen lang in de buitenlucht in beweging, dat is Echt-Outdoor! Veel sportieve en uitdagende activiteiten voor kinderen van groep 3 t/m 8 uit de gemeente Het Hogeland, gebied. ‘de Marne’. U brengt uw kind om 09.00 naar de aangegeven locatie in de gemeente en haalt deze om 16.00 weer op. Deze 5-daagse activiteit is exclusief lunch en overnachting. Wel wordt er dagelijks gezorgd voor een gezond stuk fruit. De activiteiten worden verzorgd door ervaren begeleiding die steeds de normen en waarden van deze meerdaagse activiteit bewaken. Dit zorgt ervoor dat kinderen vrij in een veilige omgeving kunnen bewegen en dat zorgt vervolgens weer voor het belangrijkste: PLEZIER!

Naast de alledaagse sporten zoals voetbal, volleybal, hockey, tennis enz. gaan de deelnemers bijvoorbeeld ook boogschieten, BMX’en en kanoën. Deelnemers worden op hun eigen niveau uitgedaagd om grenzen te verleggen maar ook om samen te werken. Hierbij wordt rekening gehouden met de leeftijd, maar ook de mix van jong en oud komt veelvuldig voor. Dit zorgt voor een dynamische Outdoor Kids Vakantieweek en zal dit ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring worden.

De kosten bedragen €60,00 per kind.

AANMELDEN

(Wil je meer dan 1 gezinslid toevoegen? - Nu met korting!)
- Klik hier voor 2 gezinsleden
- Klik hier voor 3 gezinsleden en meer


SCHRIJF JE NU IN

GEGEVENS KIND:

Naam*

Geboortedatum*

Geslacht*

Zwemdiploma* JaNee

Kledingmaat*
104128152176
Anders, namelijk:

Hierbij heeft u eenmalig de mogelijkheid om 1 vriendje aan te geven om samen mee in het team te komen: (Bij voorkeur dit vak open laten)

Gezondheidsproblemen*

Overige relevante informatie


GEGEVENS OUDER

Naam ouder*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Mobiel nummer

E-mail adres*

Mijn kind mag gefotografeerd worden voor promotionele doeleinden* JaNeeVoltooi uw aanmelding door op onderstaande button te klikken. U wordt dan automatisch doorgestuurd naar een betaalscherm en u krijgt een e-mail van ons ter bevestiging van de aanmelding.ACTIVITEITENAGENDA