Laden Evenementen
 • Dit evenement is voorbij.

Echt-Outdoor Voetbal2daagse
100% Voetbal met een beetje outdoor sport

Echt-Outdoor organiseert op donderdag 6 en vrijdag 7 mei de Echt-Outdoor Voetbal2Daagse! Dit evenement wordt georganiseerd op Sportpark Douwekamp in Opeinde voor kinderen van de categorieën O10, O11, O12 en O13.

Activiteiten
Twee dagen van 09.00u tot 16.00u volop actief bezig met vooral voetbal. Het voetbal zal bestaan uit trainingen, partijspelen en voetbalfun! Naast de voetbalactiviteiten zullen er ook andere toffe outdoor clinics worden georganiseerd. Je kunt hierbij denken aan BMX en boogschieten. Deze 2daagse is inclusief shirt maar zonder lunch! Echt-Outdoor zorgt wel voor water en fruit.

COVID-19
Echt-Outdoor neemt het COVID-19 virus serieus maar vind ook dat kinderen vooral moeten kunnen sporten. Ouders zijn echter niet welkom op het sportcomplex om te kijken. Kinderen wassen bij elke pauze hun handen en kinderen nemen hun eigen lunch mee. Alles zal buiten plaats vinden!

Kosten?
€40,- per deelnemer.

Vragen?
Voor vragen kun je terecht bij Eddy van der Let via info@echt-outdoor.nl of 06-21218777.

Aanmelden kan vanaf 12 april!

  AANMELDEN

  SCHRIJF JE NU IN


  GEGEVENS KIND:

  Geslacht*


  GEGEVENS OUDER

  Mijn kind mag gefotografeerd worden voor promotionele doeleinden* JaNee

  BETALEN

  Wanneer u op verzenden heeft geklikt om uw aanmelding te voltooien kunt u dit definitief maken door op onderstaande link d.m.v. iDeal te betalen.

  Klik op deze link om het bedrag te betalen

  ACTIVITEITENAGENDA