‘Wij stellen uit deze activiteiten graag een dag of dagdeel arrangement voor u samen’

THE HIGHLAND GAMES

THE HIGHLAND GAMES

Boomstam werpen, tillen en/of slepen, spijker slaan of bijvoorbeeld touwtrekken. Deze onderdelen en meer, zul je gaan doen tijdens deze Highland games. Bij deze stoere schotse spelen strijd je tegen elkaar, in teams, om wie de sterkste is. De Highland games worden gespeeld bij Echt-Outdoor op Camping de Watermolen (Opende).

Deze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud.

NEEM CONTACT OP
BAMBOESTIEKEN

BAMBOESTIEKEN

Bamboestieken is een activiteit waar je met behulp van bamboestokken en elastiek een object gaat bouwen. Leuk als activiteit met je team. Bovendien is bamboestieken mogelijk op verschillende locaties. Tijdens het bamboestieken ga je samen met je vrienden, familie of collega´s een toren, piramide, eigen bedrijfsnaam of logo bouwen. Je team wordt opgedeeld in kleinere groepen. De teams afzonderlijk en gezamenlijk zullen goed moeten communiceren om tot een mooi resultaat te komen.

NEEM CONTACT OP
BUBBLE VOETBAL

BUBBLE VOETBAL

Bubble voetbal

NEEM CONTACT OP
BMX-EN

BMX-EN

Een stoere activiteit op de BMX. Na een duidelijke uitleg over de BMX fiets starten we met een aantal basisoefeningen om de fiets optimaal te beheersen. Je ziet al snel dat je van hoge plateaus af fietst en over de schans vliegt en daarmee je grenzen verlegt.

Voor iedereen vanaf 8 jaar.

NEEM CONTACT OP
SURVIVALLEN

SURVIVALLEN

Op onze locatie in Opende heeft Echt-Outdoor een survivalbaan gecreëerd. Deze baan bestaat uit verschillende uitdagende hindernissen. De baan kan opgesplitst worden in verschillende onderdelen maar je kunt ook de uitdaging aangaan om de baan van begin tot eind zonder de grond te raken af te leggen. Neem jij de uitdaging aan?

Voor iedereen vanaf 8 jaar

NEEM CONTACT OP
EXPEDITIE ROBINSON

EXPEDITIE ROBINSON

In verschillende teams strijd je tegen elkaar om uiteindelijk de overwinning te behalen. Je krijgt met verschillende uitdagingen te maken waarin je team tegen team strijd maar ook individueel namens je team. Overleg, bepalen van je strategie zullen bepalend zijn of je winnaar wordt of niet.

Voor iedereen vanaf 12 jaar.

NEEM CONTACT OP
BOOGSCHIETEN

BOOGSCHIETEN

Heb je altijd al eens willen leren boogschieten? Wij kunnen dit zowel op eigen locatie of op een andere locatie aanbieden. Na een uitgebreide instructie ga je aan de slag. Na een aantal proefrondes is het tijd voor competitie waar je in verschillende teams het tegen elkaar opneemt. Natuurlijk houden we ook de highscore bij.

Om het uitdagender te maken gebruiken we verschillende varianten.

Voor iedereen vanaf 8 jaar

NEEM CONTACT OP
VLOTBOUWEN

VLOTBOUWEN

Met balken, tonnen en touwen de uitdaging aangaan om een vlot te bouwen.
Samenwerken is een voorwaarde. Eerst een plan te maken met elkaar en vervolgens aan de slag. Blijft jouw vlot drijven? Natuurlijk gaan we dat uittesten.

De activiteit is geschikt voor een kinderfeestje maar zeker ook leuk op een vrijgezellenfeest of als onderdeel in een bedrijfsuitje.

Voor iedereen vanaf 8 jaar

NEEM CONTACT OP
SUPPEN

SUPPEN

SUP = Stand Up Paddle, staand op een surfboard peddelen. Je krijgt een extra lange peddel mee, zodat je rechtop kan blijven staan. In plaats van een surfboard zijn er speciale sup boards ontwikkeld. Deze sup boards hebben een breed oppervlak, zodat je stabiel staat.

Suppen is niet moeilijk, maar wel erg leuk. Als je gaat suppen, dan krijg je een korte uitleg hoe het moet. Na deze uitleg kun je zelf het supboard op. Het begin is even wiebelig, maar daarna kun je een mooie tocht maken.

NEEM CONTACT OP
KAJAKKEN

KAJAKKEN

Een tocht met de kajak of een leuke clinic. Beide is mogelijk!

NEEM CONTACT OP
ZESKAMP

ZESKAMP

Een actieve zeskamp met verschillende onderdelen zoals bijvoorbeeld de wandelende A, the blind Segway en de springmat. Werk met je hele team samen want alleen verlies je! Echt-Outdoor heeft een arsenaal aan onderdelen dus we stellen graag in overleg uw zeskamp samen en zorgen we voor een geweldige activiteit.

NEEM CONTACT OP
ARCHERY TAG

ARCHERY TAG

Een unieke combinatie van de intensiteit en spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal of paintball! Een spel met echte bogen en speciale pijlen met daarop een zachte foampunt waarmee de teams strijden om de overwinning! Voorzien van een masker en een boog betreed je de arena. Je doel is het afschieten van het andere team en de targets. Je speelt in een speelveld vol obstructies om je achter te verschuilen.
Een instructeur ziet erop toe dat het spel veilig en eerlijk gespeeld wordt.

NEEM CONTACT OP

BEKIJK ONZE ACTIVITEITENAGENDA:

ACTIVITEITENAGENDA