‘Wij stellen uit deze activiteiten graag een dag of dagdeel arrangement voor u samen’

EXPEDITIE ROBINSON

EXPEDITIE ROBINSON

In verschillende teams strijd je tegen elkaar om uiteindelijk de overwinning te behalen. Je krijgt met verschillende uitdagingen te maken waarin je team tegen team strijd maar ook individueel namens je team. Overleg, bepalen van je strategie zullen bepalend zijn of je winnaar wordt of niet.

Voor iedereen vanaf 12 jaar.

NEEM CONTACT OP
BUKSSCHIETEN

NIEUW! BUKSSCHIETEN

Heb je altijd al eens willen buksschieten? Wij bieden dit aan op onze eigen locatie in Opende. Na een instructie over het aspect veiligheid, gebruik materiaal en het schieten ga je aan de slag. Na een aantal proefrondes is het tijd voor competitie waar je in verschillende teams het tegen elkaar opneemt. Natuurlijk houden we de score bij.

Voor iedereen vanaf 14 jaar

NEEM CONTACT OP
THE HIGHLAND GAMES

THE HIGHLAND GAMES

Boomstam werpen, tillen en/of slepen, spijker slaan of bijvoorbeeld touwtrekken. Deze onderdelen en meer, zul je gaan doen tijdens deze Highland games. Bij deze stoere schotse spelen strijd je tegen elkaar, in teams, om wie de sterkste is. De Highland games worden gespeeld bij Echt-Outdoor op Camping de Watermolen (Opende).

Deze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud.

NEEM CONTACT OP
ZESKAMP

ZESKAMP

Een actieve zeskamp met verschillende onderdelen zoals bijvoorbeeld de wandelende A, the blind Segway en de springmat. Werk met je hele team samen want alleen verlies je! Echt-Outdoor heeft een arsenaal aan onderdelen dus we stellen graag in overleg uw zeskamp samen en zorgen we voor een geweldige activiteit.

NEEM CONTACT OP
BMX-EN

BMX-EN

Een stoere activiteit op de BMX. Na een duidelijke uitleg over de BMX fiets starten we met een aantal basisoefeningen om de fiets optimaal te beheersen. Je ziet al snel dat je van hoge plateaus af fietst en over de schans vliegt en daarmee je grenzen verlegt.

Voor iedereen vanaf 8 jaar.

NEEM CONTACT OP
SURVIVAL XXL

SURVIVAL XXL

Een combinatie van survival, boogschieten & vlotbouwen! Leuk als uitje met je (sport)team, bedrijf of vriendengroep. Je zult worden uitgedaagd om te gaan samenwerken maar je hebt vooral ook met elkaar plezier!

NEEM CONTACT OP
VLOTBOUWEN

VLOTBOUWEN

Met balken, tonnen en touwen de uitdaging aangaan om een vlot te bouwen.
Samenwerken is een voorwaarde. Eerst een plan te maken met elkaar en vervolgens aan de slag. Blijft jouw vlot drijven? Natuurlijk gaan we dat uittesten.

De activiteit is geschikt voor een kinderfeestje maar zeker ook leuk op een vrijgezellenfeest of als onderdeel in een bedrijfsuitje.

Voor iedereen vanaf 8 jaar

NEEM CONTACT OP
SUPPEN

SUPPEN

SUP = Stand Up Paddle, staand op een surfboard peddelen. Je krijgt een extra lange peddel mee, zodat je rechtop kan blijven staan. In plaats van een surfboard zijn er speciale sup boards ontwikkeld. Deze sup boards hebben een breed oppervlak, zodat je stabiel staat.

Suppen is niet moeilijk, maar wel erg leuk. Als je gaat suppen, dan krijg je een korte uitleg hoe het moet. Na deze uitleg kun je zelf het supboard op. Het begin is even wiebelig, maar daarna kun je een mooie tocht maken.

NEEM CONTACT OP
BUBBLE VOETBAL

BUBBLE VOETBAL

Bubble voetbal

NEEM CONTACT OP
BOOGSCHIETEN

BOOGSCHIETEN

Heb je altijd al eens willen leren boogschieten? Wij kunnen dit zowel op eigen locatie of op een andere locatie aanbieden. Na een uitgebreide instructie ga je aan de slag. Na een aantal proefrondes is het tijd voor competitie waar je in verschillende teams het tegen elkaar opneemt. Natuurlijk houden we ook de highscore bij.

Om het uitdagender te maken gebruiken we verschillende varianten.

Voor iedereen vanaf 8 jaar

NEEM CONTACT OP
BAMBOESTIEKEN

BAMBOESTIEKEN

Bamboestieken is een activiteit waar je met behulp van bamboestokken en elastiek een object gaat bouwen. Leuk als activiteit met je team. Bovendien is bamboestieken mogelijk op verschillende locaties. Tijdens het bamboestieken ga je samen met je vrienden, familie of collega´s een toren, piramide, eigen bedrijfsnaam of logo bouwen. Je team wordt opgedeeld in kleinere groepen. De teams afzonderlijk en gezamenlijk zullen goed moeten communiceren om tot een mooi resultaat te komen.

NEEM CONTACT OP
ARCHERY GAMES

ARCHERY GAMES

Een uitje volledig gericht op verschillende varianten van het boogschieten. Wat ga je doen tijdens het groepsuitje? Boogschieten, Target Shooting & Archery Tag!
Ga jij de uitdaging aan en raak jij je doel?

NEEM CONTACT OP
FUN 2.0 | BUBBLEVOETBAL & ARCHERY TAG

FUN 2.0 | BUBBLEVOETBAL & ARCHERY TAG

Gedurende twee uren gaan we bezig met Archery Tag en Bubble Voetbal. Succes gegarandeerd!
Ideaal voor je teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.
Bij Bubblevoetbal zit je in een opblaasbare bal waardoor je beschermt bent maar ook vooral goed je tegenstander omver kunt beuken.
Bij Archery Tag krijg je een masker, boog en pijlen (met veiligheidspunt). Doel is om de targets uit het bord te schieten maar het leukste is om vooral op elkaar te schieten. Ga de strijd met elkaar aan. Wie wint er?

NEEM CONTACT OP
ARCHERY TAG

ARCHERY TAG

Een unieke combinatie van de intensiteit en spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal of paintball! Een spel met echte bogen en speciale pijlen met daarop een zachte foampunt waarmee de teams strijden om de overwinning! Voorzien van een masker en een boog betreed je de arena. Je doel is het afschieten van het andere team en de targets. Je speelt in een speelveld vol obstructies om je achter te verschuilen.
Een instructeur ziet erop toe dat het spel veilig en eerlijk gespeeld wordt.

NEEM CONTACT OP
PROGRAMMA OP MAAT

PROGRAMMA OP MAAT

Een combinatie van verschillende activiteiten? Dat kan! Neem in dit geval contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Een vraag over een optie of reservering? Bel 06-21218777 of mail naar info@echt-outdoor.nl