Op dit moment is Echt-Outdoor druk bezig met de organisatie van een aantal activiteiten/events.

Zo zal Echt-Outdoor vanaf april weer starten met de Fit & Fun lessen. Dit doen we voor kinderen (Fit & Fun KIDS) en volwassenen. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met de corona maatregelen die er op dat moment gelden. Voor meer informatie hierover klik HIER. Wat nieuw zal zijn dit jaar is de Fit & Fun SUP!

Echt-Outdoor organiseert op 6 & 7 mei 2021 een nieuwe editie van de Voetbal2Daagse bij v.v. ONT. In 2017 organiseerde Echt-Outdoor voor het laatst de 2-daagse en nu is hij weer terug. De 2-daagse zal naast voetbal ook Echt-Outdoor elementen bevatten. Zoals wij zeggen, 75% voetbal, 25% Outdoor! Vanaf 1 april kun jij je voor dit evenement aanmelden.

Ook dit jaar weer, de Echt-Outdoor Kids Clinics! Deze worden georganiseerd op o.a. onze locatie in Opende bij Camping de Watermolen. Hiermee zullen we beginnen na de mei vakantie. Houdt onze socials in de gaten.

In de zomervakantie organiseert Echt-Outdoor in opdracht van st. Let’Sport de Outdoor Kids Vakantieweken weer. Aanmelden voor dit event kan sinds 1 februari 2021. Staat jouw gemeente er ook tussen en wil je meedoen? klik dan HIER!