Eddy & Margriet

Het idee voor Echt-Outdoor is ontstaan aan de keukentafel; twee jonge ondernemers die samen de ‘outdoor lifestyle’ met veel enthousiasme willen vertalen naar Echt-Outdoor, met hierin de combinatie van beweging en ontspanning in de frisse buitenlucht.

Eddy, die jarenlange ervaring in zijn werk als sportmanager heeft, was toe aan een nieuwe uitdaging; maar daarin de wens om de omschakeling van kantoorbaan naar samen met mensen de focus op het outdoor leven te leggen. Dit resulteerde in het opzetten van een eigen buitensport bedrijf. Centraal staat hierbij actief bezig zijn in de buitenlucht, met daarin zijn kwaliteiten om te kunnen motiveren en hierbij een ongedwongen sfeer te kunnen creëren.
Margriet,  opgegroeid midden in de natuur die deze interesse ook deelde stond volledig achter het idee om het buitenleven terug te brengen bij mensen. Ons gezamenlijke doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren naar een meer ontspannen en vitaler leven.

Wij werken uitsluitend met goed opgeleide instructeurs die dezelfde gedrevenheid als ons hebben om hebben om elk uitje of (sport) evenement bij ons tot een succes te maken.

Team

Niek

Niek

Mijn naam is Niek, 22 jaar oud. Ik zit op dit moment in het tweede jaar van mijn studie, docent geschiedenis. Mijn vrienden zouden mij omschrijven als hard werkend, flexibel en humoristisch. De afgelopen drie jaar heb ik met onwijs veel plezier gewerkt bij Echt Outdoor. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Echt Outdoor, je doet nooit twee keer hetzelfde. Werken met kinderen is iets wat ik fantastisch vind en dit in combinatie met de buitenactiviteiten is een super combi!
Albert

Albert

Ik ben Albert Wijma, 20 jaar oud. In 2020 heb ik succesvol mijn CIOS-diploma gehaald. Sinds 2018 ben ik actief bij Echt-Outdoor en doe ik dit werk met heel veel plezier! Wij hebben een hecht team wat een fantastische sfeer geeft. Ik ben erg gedreven om iedereen op een leuke en creatieve manier in beweging te krijgen. Dit op ieder zijn eigen niveau.
Wiggele

Wiggele

Ik ben Wiggele Talen, 22 jaar. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Echt-Outdoor. Door mijn opleiding CIOS was ik veel met sport en bewegen bezig. Inmiddels studeer ik Social Work (NHL-Stenden). Door mijn sportieve achtergrond en omdat ik het fijn vind om buiten bezig te zijn, heb ik gesolliciteerd bij Echt-Outdoor. Sindsdien ben ik hier al bijna 4 jaar werkzaam. Ik haal ontzettend veel voldoening uit het buiten werken met kinderen en volwassenen die ik zie samenwerken en grenzen zie verleggen.
Bas

Bas

Mijn naam is Bas, 21 jaar oud. Sinds de zomer van 2020 ben ik begonnen aan de studie Fysiotherapie en heb het enorm naar mijn zin. Vanaf september 2017 ben ik actief bij Echt-Outdoor en doe dit met veel enthousiasme en plezier. Wat het zo leuk maakt is ons fantastische team en dat het werk varieert. Ik ben graag sociaal en sportief bezig met volwassenen en kinderen, wanneer dat ook nog eens in de buitenlucht kan is dat een geweldige combinatie. 
Michel

Michel

Mijn naam is Michel, ik ben 20 jaar oud. Momenteel heb ik een tussenjaar en werk ik fulltime, na de zomervakantie begin ik aan de Academie Lichamelijke Opvoeding in Groningen. Mijn vorige opleidingen waren het CIOS en onderwijsassistent. Ik ben een sportief persoon die veel voldoening krijgt door kinderen te laten bewegen! Het werken bij Echt-Outdoor is onwijs leuk, dit omdat we een hecht team hebben en dat het werk wat je doet afwisselend is.
Anneke

Anneke

Mijn naam is Anneke, 20 jaar oud. In juni 2020 heb ik de opleiding Bewegingsagogie afgerond op het CIOS. Doordat ik bewegen met jongeren en ouderen erg leuk vind ben ik afgelopen zomer gaan werken bij Echt-Outdoor. Buiten met sport en activiteiten bezig zijn geeft mij veel energie en motivatie. Ook heb je buiten zoveel meer mogelijkheden en opties wat het allemaal nog leuker maakt! Ik vind het dan ook leuk om mensen te kunnen motiveren en hun te kunnen helpen met het bereiken van doelen, daar word ik zelf erg enthousiast van!
Thomas

Thomas

Mijn naam is Thomas Landman, 19 jaar oud. Ik doe de opleiding CIOS in Heerenveen. Ik ben sinds de zomer van 2020 werkzaam bij Echt-Outdoor. Het team is ontzettend leuk en gezellig. Ik ben veel buiten te vinden om lekker te wandelen in de natuur of om te sporten.
Axel

Axel

Mijn naam is Axel Boomgaard, 24 jaar oud en volg de opleiding Academie Lichamelijke Opvoeding. Ik ben er sinds het begin van Echt-Outdoor bij. Het leuke aan werken bij Echt-Outdoor is de variatie van oefen en spelvormen, de manier waarop elke groep een functionerend team word en het om- en meegaan met de natuur. Met een sfeervol team is het altijd leuk om te “werken”.
Jildou

Jildou

Ik ben Jildou, 16 jaar. Op dit moment zit ik  in mijn examenjaar van de havo. Ik houd van sporten, ik doe aan acro, voetbal en survival. Ook vind ik het erg leuk om met kinderen bezig te zijn. Daarom heb ik het erg naar mijn zin bij Echt-Outdoor! Je bent bij Echt-outdoor lekker actief  bezig samen met de kinderen en ook heerlijk buiten.
Marianne

Marianne

Mijn naam is Marianne, 28 jaar oud. Vanaf 2017 ben ik werkzaam bij Echt-Outdoor. Ben begonnen met de Outdoor Kids Vakantieweken en al snel begeleide ik ook de andere activiteiten. Ik vind het leuk om in de buitenlucht met verschillende (doel)groepen te werken met variërende activiteiten. Naast het werk bij Echt-Outdoor ben ik fitness instructeur en voedingsconsulent bij een bewegingscentrum.
Menno

Menno

Ik ben Menno, 16 jaar oud en zit in Havo 4. Ik doe aan voetbal en survival. Ik ben een van de jongsten bij de groep, dat maakt helemaal niet uit want je wordt goed opgevangen door de leuke groep. Dat maakt het werk bij Echt Outdoor ook leuk, wat het nog leuker maakt is dat je de hele dag buiten bent. De combinatie met het buiten zijn en het sociaal en sportief bezig zijn vindt ik top!
Britt

Britt

Ik ben Britt, ik ben 18 jaar en woon in Opeinde. Momenteel doe ik de opleiding Sportkunde in Groningen. Ik vind het dan ook heerlijk om lekker sportief bezig te zijn en als het kan het liefst buiten. Verder hou ik er ook heel erg van om met kinderen te werken. Sinds kort werk ik bij Echt Outdoor en vind het heel leuk en gezellig. Het werk is voor mij een mooie combinatie van werken, leren en plezier maken.
Loading...