Eddy & team

Met een team van enthousiaste instructeurs organiseren we voor jullie het evenement waar jij naar zoekt. Iedereen kan meedoen met onze leuke, toegankelijke activiteiten. Een topdag voor iedereen, dat is ons doel!

In 2017 ben ik, Eddy, gestart met het buitensportbedrijf Echt-Outdoor. Deze kans kreeg ik doordat ik en mijn vrouw Margriet op een droomplekje op de ruimte gingen wonen in Terband. Hier was de mogelijkheid en de uitstraling om het bedrijf te starten. Dit hebben we dan ook gedaan!
Voor onze vervolgstap zijn we naar Opende verhuisd om verder te groeien op Camping de Watermolen. De afgelopen jaren hebben we een mooie samenwerking kunnen opbouwen met elkaar. Er is op dit perceel van circa 14 ha grond genoeg ruimte om ook een kamp of uitje voor grotere groepen te verzorgen. Bij een groot bos met zwemmeer kunnen wij onze activiteiten uitvoeren.

We kijken er naar uit om jullie uitje te verzorgen op camping de Watermolen in Opende, of op locatie!

Team

Niek

Niek

Mijn naam is Niek, 22 jaar oud. Ik zit op dit moment in het tweede jaar van mijn studie, docent geschiedenis. Mijn vrienden zouden mij omschrijven als hard werkend, flexibel en humoristisch. De afgelopen drie jaar heb ik met onwijs veel plezier gewerkt bij Echt Outdoor. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Echt Outdoor, je doet nooit twee keer hetzelfde. Werken met kinderen is iets wat ik fantastisch vind en dit in combinatie met de buitenactiviteiten is een super combi!
Albert

Albert

Ik ben Albert Wijma, 20 jaar oud. In 2020 heb ik succesvol mijn CIOS-diploma gehaald. Sinds 2018 ben ik actief bij Echt-Outdoor en doe ik dit werk met heel veel plezier! Wij hebben een hecht team wat een fantastische sfeer geeft. Ik ben erg gedreven om iedereen op een leuke en creatieve manier in beweging te krijgen. Dit op ieder zijn eigen niveau.
Bas

Bas

Mijn naam is Bas, 21 jaar oud. Sinds de zomer van 2020 ben ik begonnen aan de studie Fysiotherapie en heb het enorm naar mijn zin. Vanaf september 2017 ben ik actief bij Echt-Outdoor en doe dit met veel enthousiasme en plezier. Wat het zo leuk maakt is ons fantastische team en dat het werk varieert. Ik ben graag sociaal en sportief bezig met volwassenen en kinderen, wanneer dat ook nog eens in de buitenlucht kan is dat een geweldige combinatie. 
Gesina

Gesina

Anneke

Anneke

Mijn naam is Anneke, 21 jaar oud. In juni 2020 heb ik mijn opleiding Bewegingsagogie afgerond op het CIOS. Sinds de zomer van 2020 ben ik werkzaam bij Echt-Outdoor. Er is nooit een dag hetzelfde, dit komt door de variatie is ons werk. Samen met ons super leuke en hechte team zorgen wij er voor dat jij de leukste buiten activiteiten kunt doen! Ik vind het dan ook erg leuk om kinderen en volwassenen te motiveren om lekker mee te doen. De spellen en activiteiten zijn een veel leuker om samen te doen!

Thomas

Thomas

Mijn naam is Thomas Landman, 20 jaar. Ik volg de opleiding CIOS, Heerenveen. Sinds de zomer van 2020 ben ik werkzaam bij Echt-Outdoor. Zelf ben ik veel buiten te vinden om te wandelen of andere sporten te beoefenen. De match met Echt-Outdoor is daardoor snel gemaakt. Daarnaast werk ik graag binnen een team, ook dat maakt het werk erg leuk!

Hendrik

Hendrik

Jildou

Jildou

Ik ben Jildou, 16 jaar. Op dit moment zit ik  in mijn examenjaar van de havo. Ik houd van sporten, ik doe aan acro, voetbal en survival. Ook vind ik het erg leuk om met kinderen bezig te zijn. Daarom heb ik het erg naar mijn zin bij Echt-Outdoor! Je bent bij Echt-outdoor lekker actief  bezig samen met de kinderen en ook heerlijk buiten.
Marianne

Marianne

Mijn naam is Marianne, 28 jaar oud. Vanaf 2017 ben ik werkzaam bij Echt-Outdoor. Ben begonnen met de Outdoor Kids Vakantieweken en al snel begeleide ik ook de andere activiteiten. Ik vind het leuk om in de buitenlucht met verschillende (doel)groepen te werken met variërende activiteiten. Naast het werk bij Echt-Outdoor ben ik fitness instructeur en voedingsconsulent bij een bewegingscentrum.
Menno

Menno

Ik ben Menno, 16 jaar oud en zit in Havo 4. Ik doe aan voetbal en survival. Ik ben een van de jongsten bij de groep, dat maakt helemaal niet uit want je wordt goed opgevangen door de leuke groep. Dat maakt het werk bij Echt Outdoor ook leuk, wat het nog leuker maakt is dat je de hele dag buiten bent. De combinatie met het buiten zijn en het sociaal en sportief bezig zijn vindt ik top!
Britt

Britt

Ik ben Britt, ik ben 18 jaar en woon in Opeinde. Momenteel doe ik de opleiding Sportkunde in Groningen. Ik vind het dan ook heerlijk om lekker sportief bezig te zijn en als het kan het liefst buiten. Verder hou ik er ook heel erg van om met kinderen te werken. Sinds kort werk ik bij Echt Outdoor en vind het heel leuk en gezellig. Het werk is voor mij een mooie combinatie van werken, leren en plezier maken.
Ella

Ella

Hoi! Ik ben Ella, ik ben 21 jaar en werk sinds vorig jaar bij Echt-Outdoor. Ik zit in het derde jaar van de opleiding Academische Pabo in Groningen. Ik hou erg van sporten en buiten zijn, iets wat mooi samenkomt in het werken bij Echt-Outdoor. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te fietsen, klimmen en schaatsen. Het leuke aan het werken bij Echt-Outdoor vind ik de gezellige sfeer in het team. Daardoor is het werk iedere keer weer een feestje!

Floor

Floor

Tekst..
Alec

Alec

Tekst..
Carst

Carst

Tekst..
Eise

Eise

Tekst..
Melissa

Melissa

Nynke

Nynke

Hidde

Hidde

Mijn naam is Hidde, 22 jaar oud. Ik volg de opleiding verpleegkunde aan de Hanzehogeschool Groningen. Naast mijn studie speel ik graag muziek en ben ik vaak op het voetbalveld te vinden. Ik ben inmiddels een aantal jaren actief bij Echt-Outdoor. Het leuke van Echt-Outdoor is voor mij om te zien hoe een groep met elkaar samenwerkt om het beste in elkaar naar boven te halen. Daarnaast is er een enorm gezellig en leuk team aan instructeurs actief, waardoor ik altijd met heel veel plezier bij Echt-Outdoor kom!

Sjirk

Sjirk

Ik ben Sjirk, 24 jaar oud. Ik studeer Psychologie, in de richting van Ontwikkelingspsychologie om precies te zijn. Verder ben ik in mijn vrije tijd vaak op het voetbalveld te vinden, als zowel speler als jeugdtrainer. Sinds een aantal jaren ben ik met veel plezier werkzaam bij Echt-Outdoor. Voor mij komen er bij Echt-Outdoor veel passies samen; het werken met diverse groepen (kinderen tot volwassenen), actief bezig zijn en het samenwerken in een enthousiast en leuk team! Kortom, een fantastische werkplek!

Joella

Joella

Julian

Julian

Meike

Meike

Loading...