Eddy & Margriet

Het idee voor Echt-Outdoor is ontstaan aan de keukentafel; twee jonge ondernemers die samen de ‘outdoor lifestyle’ met veel enthousiasme willen vertalen naar Echt-Outdoor, met hierin de combinatie van beweging en ontspanning in de frisse buitenlucht.

Eddy, die jarenlange ervaring in zijn werk als sportmanager heeft, was toe aan een nieuwe uitdaging; maar daarin de wens om de omschakeling van kantoorbaan naar samen met mensen de focus op het outdoor leven te leggen. Dit resulteerde in het opzetten van een eigen buitensport bedrijf. Centraal staat hierbij actief bezig zijn in de buitenlucht, met daarin zijn kwaliteiten om te kunnen motiveren en hierbij een ongedwongen sfeer te kunnen creëren.
Margriet,  opgegroeid midden in de natuur die deze interesse ook deelde stond volledig achter het idee om het buitenleven terug te brengen bij mensen. Ons gezamenlijke doel is om zoveel mogelijk mensen te inspireren naar een meer ontspannen en vitaler leven.

Wij werken uitsluitend met goed opgeleide instructeurs die dezelfde gedrevenheid als ons hebben om hebben om elk uitje of (sport) evenement bij ons tot een succes te maken.

Loading...