Er wordt steeds meer bekend over de Outdoor Kids Vakantieweken 2020.
Van Tytsjerksteradiel/Achtkarspelen hebben we al groen licht en ook hebben we na contact met de gemeente Heerenveen groen licht gekregen. Voor de weken in het Westerkwartier, Het Hogeland, Smallingerland hopen we ook snel duidelijkheid te krijgen. We hebben goede hoop dat dit gaat lukken.

Natuurlijk is en blijft er een onder voorbehoud, dit heeft natuurlijk te maken met de ontwikkeling van het virus. In die glazen bol kan op dit moment niemand kijken. Net als de meesten volgen ook wij de ontwikkelingen op de voet en blijven we positief.

Ook wij zullen protocollen voor Outdoorweken opstellen waaraan een ieder (begeleiding, kinderen & ouders) zich aan zal moeten houden. We zullen streven naar praktische en goed uitvoerbare protocollen.Deze protocollen zullen wij tijdig versturen richting de deelnemers.

We hebben met diverse veiligheidsregio’s, gemeenten en regelgeving te maken.
Daardoor is het soms lastig om direct antwoord te krijgen en moeten wij af en toe ook langer wachten.
Dat wij veel activiteiten op het terrein van een sportvereniging doen maakt het gemakkelijker.
Mede daardoor denken wij ook snel groen licht te krijgen van de andere gemeenten. Wel kan dit betekenen wat wij mogelijk ons programma moet aanpassen ten opzichte van afgelopen jaren. Hiervoor vragen wij dan ook jullie begrip.