Update – 12 mei 2020

We gaan als Echt-Outdoor weer wat doen. Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes etc. mogen waarschijnlijk tot 1 juli nog niet maar we gaan wel een kalender opstellen waarin we diverse activiteiten aanbieden. Deze activiteiten zullen plaatsvinden op Camping de Watermolen.

Zo is er meer goed nieuws! De Outdoor kids Vakantieweek in Tytsjerksteradiel / Achtkarspelen gaat door. We hebben voor nu groen licht gekregen. We hopen ook snel nieuws te hebben betreft de andere weken die we organiseren.

Update – 1 mei 2020

Echt-Outdoor ligt nog steeds stil. Wel zijn ook wij momenteel druk bezig te onderzoeken wat wij momenteel mogen nu sommige maatregelen zijn versoepeld. Zo hebben wij actief contact met de gemeente  waarin wij actief zijn. Zoals jullie misschien wel weten is Echt-Outdoor momenteel verhuist naar een tijdelijk andere locatie. Momenteel zijn wij gevestigd op camping de Watermolen in Opende. We proberen voor de kinderen weer rustig activiteiten op te starten. Zo willen wij een Outdoor Kids Fit & Fun club op starten en zouden we graag onder bepaalde voorwaarden ook weer kinderfeestjes willen gaan organiseren. Vanuit hier kunnen we gaan kijken wat we verder mogen. We zijn afhankelijk van de gemeente maar ook van de camping. Dit maakt het complex maar we blijven positief. We houden jullie op de hoogte.

9 april 2020

Echt-Outdoor is het buitensportbedrijf die sportieve activiteiten organiseert zoals kinderfeestjes, sportdagen, introductiedagen, bedrijfsuitjes enzovoort. De activiteiten worden voornamelijk tussen april en oktober georganiseerd.

Door het Coronavirus en de verspreiding hiervan heeft de overheid besloten dat de maatrelgelen die eerder al waren getroffen, tot en met 28 april van kracht zijn. Dit betekend voor Echt-Outdoor dan we alle activiteiten tot en met deze datum annuleren. We kunnen niet in de toekomst kijken maar de kans is aanwezig dat ook na 28 april de maatregelen (of een deel daarvan) van kracht blijven.

Ook al voelen wij als Echt-Outdoor de consequenties van alle maatregelen, de gezondheid van een ieder is het allerbelangrijkst!

We leven van dag tot dag. We houden de situatie nauwlettend in de gaten. We zullen onze activiteiten niet eerder annuleren dan nodig. Dit betekend bijvoorbeeld dat de Outdoor Kids Vakantieweken vooralsnog doorgaan en dat ouders hun kinderen hier gewoon voor kunnen aanmelden.

Wij blijven positief en vooral ons verstand gebruiken. Als we dat allemaal doen dan kunnen we snel weer het normale leven oppakken en doen waar we plezier in hebben.