Het kan jullie misschien opgevallen zijn dat jullie de laatste tijd wat minder gehoord hebben van ons. Hoewel de activiteiten gedeeltelijk stil liggen in deze natte wintermaanden biedt het ons de kans om na te denken over nieuwe ontwikkelingen bij Echt-Outdoor. Ook al bestaan we nog maar een jaar en kijken we hier erg tevreden op terug, we hebben alweer allerlei nieuwe plannen en ideeën voor het komende seizoen. De tijd die we nu extra hebben geeft ons de kans deze plannen daadwerkelijk uit te gaan voeren, maar ook hier en daar zaken te verbeteren.

Oh ja, mocht je ons het afgelopen jaar nog niet gevolgd hebben; Echt-Outdoor biedt een unieke combi aan van een fijne entourage en uitdagende outdoor activiteiten die op ieder niveau uitgevoerd kunnen worden. Neem vooral na het lezen van dit nieuwsartikel eens een kijkje op onze website.

Anyway, we geven jullie graag een update waar we de komende tijd mee aan de slag zullen gaan en wat op onze to-do list staat de komende weken:

Vernieuwingen op ons terrein

  • Onze survivalbaan wordt uitgebreid met een groot extra grote -uitdagende- multi-functioneel onderdeel die op veel verschillende manieren gebruikt kan worden.
  • We zijn bezig met een vaste boogschietbaan op ons terrein.
  • De bar zal praktischer ingericht worden zodat het nog beter in gebruik te nemen is voor ons personeel.
  • Buiten de overkapping komen gezellige zitjes zodat je, buiten het actieve gedeelte om, ook nog meer kunt relaxen en genieten kunt van bijv. een drankje.
  • Voor onze kinderfeestjes hebben we een nieuwe activiteit: Bubble voetbal! Super tof voor kinderfeestjes in combinatie met 1 van de andere activiteiten. In de grote zandbak voor op ons terrein komen hiervoor nog 2 vaste goals te staan.
  • Er komt een nieuwe brochure om gratis aan te vragen waar meer informatie te vinden zal zijn over onze activiteiten bij de groepsuitjes, bedrijfs/teamuitjes en vrijgezellenfeestjes.

Fit & Fun groep

Onze vaste Fit en Fun groep sport trouwens op dinsdag avond van 19:00 tot 20:00 de hele winter gewoon door. Bikkels zijn het! Instromen kan voor deze groep, je kunt een 10 rittenkaart kopen voor €50,00 en is een half jaar geldig. Ideaal als je niet elke keer aanwezig kunt zijn. Heb je interesse hiervoor? Je kunt voor een gratis proefles een mailtje sturen naar info@echt-outdoor.nl.
Vanaf april 2018 zijn er plannen om zelfs een tweede groep te starten met een iets andere invulling, op een ander tijdsstip. Voor degene die graag bij ons willen sporten maar niet op de dinsdag avond kunnen geeft dat een nieuwe mogelijkheid. Hoe en wat de invulling precies zal zijn horen jullie nog.

Website (achter de schermen)

Op dit moment zijn we druk bezig met onze website aan de achterkant te optimaliseren zodat hij nog gebruiksvriendelijker wordt voor o.a. met het bestellen van tickets voor evenementen, maar ook onze vindbaarheid en teksten worden nagekeken.

Evenementen 2018

Dan de evenementen die we op dit moment aan het uitwerken zijn. De outdoor kids vakantieweken van afgelopen seizoen kennen jullie vast al. Kinderen kunnen zich hiervoor al een aantal weken inschrijven en de aanmeldingen gaan erg voorspoedig en een stuk harder dan afgelopen seizoen. Een van de gemeentes zit zelfs al gedeeltelijk vol, ontzettend gaaf om te zien hoeveel enthousiaste kinderen zich nu alweer op geven voor de zomervakantie! Omdat de aanmeldingen zo hard gaan hebben we nu een extra vacature uitstaan voor begeleiders. Nieuwsgierig? Deze is terug te vinden bij het vorige nieuwsartikel.

We willen onze evenementen graag ieder seizoen gaan uitbreiden, de plannen die we op dit moment aan het uitwerken zijn de volgende:

We willen aanstaande juli vlak voor het einde van het schooljaar een eerste Echt-Outdoor Festival voor jeugd van 11 t/m 14 jaar organiseren! Het lekker kunnen relaxen op ons terrein in festival stijl met chill-hoekjes, hangmatten, muziek, eten en drinken en vooral veel toffe sportieve clinics. Inschrijven kan, bijvoorbeeld met een paar vrienden vrienden, team of klas als seizoensafsluiting, vanaf eind februari.

Heb je nog andere suggesties, zoals bijvoorbeeld samenwerkingen met andere partijen bij onze nieuwe activiteiten die je graag bij ons zou willen zien? Laat het vooral weten, we waarderen jou input enorm! Verder zijn we natuurlijk ook benieuwd wat jullie van onze plannen vinden. Let us know! 🙂

Jouw uitje bij ons?

Jouw bedrijfsuitje, groepsuitje, schoolreisje, kinderfeestje, vrijgezellenfeestje of familiefeest bij ons? Neem vooral even (vroegtijdig) contact met ons op.
We kunnen niet wachten om dit voor jullie te mogen organiseren en met onze gemotiveerde en enthousiaste begeleiders er een onvergetelijk seizoen van te maken!

Namens het team van Echt-Outdoor,

Eddy van der Let