We mochten afgelopen vrijdag de Koningsspelen op het Skoatterwiis organiseren voor groep 1 t/m groep 8. Verder was er nog een speciaal onderwijs school op onze eigen locatie een sportdag te volgen wat ook erg geslaagd was.

Aansluitend was er een verjaardagsfeest in onze overkapping voor de 30 jaar feest met activiteiten zoals Bubble voetbal en Archery tag. De kinderen konden verder lekker spelen. We kregen erg leuke reacties van de genodigden; een feestje waar ze zelf ook lekker actief konden zijn was ook wel eens heel leuk!

Zaterdag kwam er een volleybalvereniging uit Surhuisterveen voor een seizoensuitje. De dag begon met zelf vuur maken wat vrij snel lukte! Nu kon er een pan knakworstjes boven het vuur voor tussen de middag een broodje knakworst te kunnen nuttigen. Na allerlei middag activiteiten op ons terrein werd de dag afgesloten met polsstokspringen en  buik glijden, een heerlijke afkoeling met dit warme weer.

Vervolgens mochten we nog 2 kinderfeestjes uitvoeren, o.a. op onze uitgebreide bmx-baan. Het was een actief weekend! Je kunt hier een foto-impressie bekijken.