Wat was het gister een bijzondere dag voor ons. Het moment waar we de afgelopen weken naartoe hebben gewerkt: de opening van Echt-Outdoor. We hebben dit gevierd met 50 mensen; alleen een kleine kring van familie, vrienden en relaties.

Het ontvangst i.s.m. de Horecavan werd koffie, espresso, cappuccino thee en warme chocolademelk met slagroom gereserveerd vanuit de rijdende Espresso Bar / foodtruck.

Vanaf het moment dat iedereen er was hadden we een champagne moment waarbij Eddy iedereen welkom heette, in het kort over het bedrijf ging vertellen en de mensen ging bedanken die ons geholpen hebben. Na de toast kwamen de tapasplanken met borrelhapjes op tafel.

We hadden verschillende  materialen klaar staan zoals de fitness materialen op het fit-deck, de bmx fietsen, beachvolleybal en andere spelletjes in het beachveld klaar gezet. Sommige mensen hebben zelfs een rondje op de survivalbaan geprobeerd.

Al met al een erg feestelijke middag waarbij we aan iedereen hebben kunnen laten zien waar we de afgelopen weken mee bezig zijn geweest. We zijn echt in het zonnetje gezet door iedereen. Nogmaals bedankt. Het was voor ons een dag om nooit te vergeten!

Fotocredits: Geke Minnema