Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Echt Outdoor

Wij ontvangen u graag op één van de onderstaande locaties.

Op Camping de Watermolen in Opende kunnen wij kinderfeestjes, sportieve activiteiten voor scholen, teamuitjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en/of een personeels- of bedrijfsuitje organiseren. Op deze locatie vinden de activiteiten plaats in een natuurlijke omgeving. Daarnaast kunnen wij gebruiken maken van het zwemweer welke gelegen is op de locatie. Na het uitje is er de mogelijkheid om heerlijk na te zitten in de bistro of op het terras. Zo kun je hier optimaal genieten van elk uitje.

Camping de Watermolen Sterren handtekening

 

Bij Blokhut Sparjebird in de Hemrik is het één en al natuur. Deze locatie ligt tussen de bomen van staatsbosbeheer en is een ideale omgeving om een personeels- of bedrijfsuitjes te organiseren. In samenspraak met Blokhut Sparjebird organiseren we het uitje om nooit te vergeten.

Afbeeldingsresultaat voor blokhut sparjebird

 

U kunt bij ons terecht voor personeels- of bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, sportieve activiteiten voor scholen, kinderfeestjes en outdoor vakanties. Tevens organiseren we jaarlijks uiteenlopende outdoor evenementen waar u zich voor kunt inschrijven.

Voor meer informatie wat betreft de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Echt Outdoor | Eddy van der Let
E: info@echt-outdoor.nl
T: 06 – 212 187 77

Loading...

Aankomende Evenementen

  • Er zijn geen resultaten gevonden.
ACTIVITEITENAGENDA