Inmiddels is het november. Op een aantal activiteiten na is het seizoen voorbij voor Echt-Outdoor. Tijd om weer naar voren te kijken maar ook om even terug te kijken op het seizoen.

Door het COVID-19 virus zouden we bijna al het andere vergeten. Dat moeten we juist nu niet doen.
Allereerst de verhuizing. Van het Friese Terband naar het Groninger Opende waar we op Camping de Watermolen ons bedrijf verder mogen opzetten. Voor ons in eerste instantie een tussenstap maar wat voelen we ons hier thuis. Wel zoeken we rustig verder naar een nieuwe locatie. Komend seizoen zullen we in ieder geval nog met ons bedrijf op Camping de Watermolen zitten.

We hebben gelukkig nog de nodige kinderfeestjes mogen organiseren, meerdere scholen mogen ontvangen voor schoolreisjes, sportdagen en introductiedagen en een uitjes voor een aantal kleinere groepen / bedrijven mogen organiseren. Ook hebben we dit jaar voor het eerst de Outdoor Kids Clinics georganiseerd waarbij we in aanloop richting de Outdoor Kids Vakantieweken diverse activiteiten in clinic vorm hebben aangeboden.

Dan de Outdoor Kids Vakantieweken zelf. Dit jaar waren we actief in de gemeente Westerkwartier, Het Hogeland, Smallingerland, Tytsjerksteradiel, Achtkarspelen, Opsterland en de gemeente Heerenveen. We hebben dit jaar zo’n 600 deelnemers mogen ontvangen en dit is een recordaantal! Aankomend jaar zullen we nog een gemeente toevoegen aan onze zomer.

Het najaar staat in het teken van vooruitkijken. Omdat we nog een seizoen op camping de Watermolen zullen doorbrengen gaan we het e.e.a. praktischer inrichten. De survival baan willen we gaan uitbreiden en ook naar de BMX baan zal worden gekeken. Verder blijven we kijken naar nieuwe ontwikkelingen. Ook is het weer een mooi moment om de website grondig door te lopen.

Al met al weer voldoende te doen met dat ene doel, een geweldige uitje in de buitenlucht te organiseren voor jou!